Dag 10 - Le bort smärtan

Efter detta träningspass vill jag bara skrika "FAN VAD DET ÄR UNDERBART MED TRÄNING!!!" Jag tror inte det går att vara mer pepp än vad jag är just nu.
 
När träningsvärken slog till såg jag bara på mig själv i spegeln och tänkte "nä nu skiter jag i att det gör ont och tar i lite extra", då gick det skitbra. Smärtan var som bortblåst och jag kunde inte sluta le.
 
Jag tror att "basketkondisen" sitter kvar långt in i ryggmärgen. När jag kört 100% i ett par cardiolåtar blir jag helt slut, men får jag bara någon minut att andas och återhämta mig är jag som en helt ny person med massor av energi. Så snabb återhämtningsförmåga har jag definitivt - kanske beroende på basketen (då man kämpar som satan i några minuter, kort paus, kämpar som fan i några minuter, kort paus osv.). Eller så är det bara så jävla roligt att jag inte kan låta bli att få massa mental kraft.
 
Det bästa med hela träningspasset idag var när jag, en till ny kvinna och instruktören satt och stretchade lite extra säger den andra kvinnan till mig "Du är så himla duktig, du har liksom en skön förmåga att få folk att titta på dig. När jag inte hängde med i stegen tittade jag på dig istället och snappade upp stegen direkt". Eftersom jag ibland har svårt att ta emot positiv kritik sa jag bara tillbaka "Jag som var så otroligt stel och dålig idag..". Fan jag borde ha sagt "Tack så mycket!" Jädra Jantelagen..
 
Förresten var min instruktör inte sjukskriven från dessa pass, utan bara mammaledig från annat jobb (missuppfattade), så det var ju jättebra att hon hörde den andra kvinnan säga att jag var bra att titta på ;) Snabbt instruktörsjobb - check.
 
 
Såhär känner jag mig nu: illröd, svettig och glad som fasen! Härligt! Det ser ut som jag har dragit upp mungiporna i liquify (PS), men icke! Bjuder även Emmelie på mina "goa" kinder..
 
Jag är så galet glad att jag inte vet vart jag ska ta vägen!! Springa ett varv runt Kalmar kanske? Tyvärr är det tenta i morgon, så borde nog hoppa i duschen och sedan ta tag i lite plugg. I morgon är det styrkepass på eftermiddagen med fokus på axlar och bröst, men funderar på att sticka till gymmet på kvällen också för att träna på danspasset. Har nämligen gruppsalen för mig själv då. Känner inte för att festa, så kan ju passa på att ta tag i det här ordentligt.
 
Många utropstecken i detta inlägg, men det får ni stå ut med eftersom jag är så jävla taggad!!!!
 
Hej på er!
/Emmie

Kommentarer
Postat av: Clara

Jag tror någon njuter av endorfinkickarna? ;)

Svar: Verkligen! Skulle jag kunna dela med mig av allt mitt endorfin hade jag lätt kunnat det utan att egentligen tappa glädjen :D
traningspepp.blogg.se

2012-10-04 @ 21:02:27
Postat av: Sara

Heja bästa Emmie!
Så härlig uppdatering. :D
Själv har jag druckit bubbel och ätit snittar på Julia Hultgrens 10-årsjubileum ikväll. :P

Svar: Heja heja! :D Ja jag kände att jag skulle sprida min härlighet jag har i kroppen denna kväll :D
Haha, bubbel och snittar kan vara väldigt gott ;) Du får börja spara dig till jag kommer hem. Då kan vi äta snittar innan Oktoberfesten! (Och dricka massa bubbel såklart!)
traningspepp.blogg.se

2012-10-04 @ 21:41:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0